Improvizații pe ultima sută de metri | VIDEO
joi, 14 ianuarie 2021
Cu doar câteva zile înainte de etapa a doua de vaccinare, multe centre de vaccinare nu au fost puse la punct. Mulți primari susțin că nu au bani nici să doteze centrele și nici să plătească personalul medical ce se va implica în campania de imunizare.
Povestea ultimului cioban care a fost în transhumanță | VIDEO
vineri, 08 ianuarie 2021
Cristina Baican ne prezintă la #istoriiascunse povestea ultimului oier care a fost în transhumanță.
Dă viață lemnului | VIDEO
vineri, 08 ianuarie 2021
Să dai chip copacilor sau să faci ca personajele din desene animate să prindă viață doar cu ajutorul unei drujbe. Este ceea ce reușește Gabriel Rizea de cinci ani de când a descoperit pasiunea... modelării lemnului.
Detoxifiere și mișcare | VIDEO
joi, 07 ianuarie 2021
Detoxifiere și mișcare. Acestea sunt recomandările specialiștilor după o perioadă destul de îndelungată de răsfăț culinar. Mulți români au uitat de cântar și de orice dietă astfel că au acumulat calorii peste măsură.
luni, 04 ianuarie 2021
Luni, 4 ianuarie, de la 18.30, realizatorul emisiunii "Regiunea în obiectiv",  Simona Mușuroi, v-a așteaptat în direct la TVR Craiova , cu o primă ediție din acest an a emisiunii.  
Revoluționarea
duminică, 03 ianuarie 2021
Un inventator craiovean a pus la punct o metodă care poate revoluționa metodele de tratament prescrise de medic pacientului aflat la mii de kilometri distanță. Procedeul presupune un tratament personalizat aplicat fiecărui pacient și permite realizarea unei medicații de mare precizie care poate fi transmisă la distanță.
Revelion acasă cu preparate sârbești | VIDEO
vineri, 01 ianuarie 2021
Pentru că nu au mai putut merge la restaurant, românii au adus restaurantul acasă, și au apelat la bucătari profesioniști care să le pregătească masa din noaptea dintre ani.
România în bucate= #țăstShow oltenesc în Vâlcea, Măciuca | VIDEO
luni, 21 decembrie 2020
Nu ratați o ediție cu găteli oltenești autentice, dintr-o zonă frumoasă a județului Vâlcea, presărate cu melodii interpretate live de Cosmin și Constantin Gaciu, alături de Taraful de la Iancu Jianu.
sâmbătă, 12 decembrie 2020
Să facem sport, mișcarea e sănătoasă. Este îndemnul reprezentanților Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dolj care au lansat proiectul „ZILELE MIȘCĂRII”.
TVR Craiova: Școală online până la sfârșitul anului | VIDEO
miercuri, 09 decembrie 2020
Școala online se prelungește până la vacanța de iarnă. Asta a decis ieri Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la propunerea Ministerului Educației.