Via Transilvanica e marcat de la un capăt la altul | VIDEO
vineri, 07 octombrie 2022
Cel mai mare traseu turistic din România a fost marcat în întregime și va putea fi vizitat de turiștii din întreaga lume.
marţi, 04 octombrie 2022
Luni, 3 octombrie, de la ora 17:30, a fost difuzată în premieră emisiunea „Lumea de aproape”. O ediție realizată la Cernătești, în județul Dolj.
Grila de toamnă la TVR Craiova | VIDEO
luni, 03 octombrie 2022
Din 3 octombrie, TVR Craiova vine cu surprize editoriale și campanii de interes pentru întreaga comunitate: noi emisiuni tematice, premiere ale producțiilor cu care v-am obişnuit, reportaje, filme și seriale.
Educație 9, la TVR Craiova | VIDEO
luni, 03 octombrie 2022
Luni, de la ora 19.00, vă invităm să urmăriți o emisiune nouă în grila de toamnă a TVR Craiova dedicată atât copiilor și tinerilor cât și părinților și bunicilor, „Educație 9”.
sâmbătă, 01 octombrie 2022
În fiecare miercuri, de la ora 14:00, pe TVR 3, și vinerea, de la ora 16:00, pe TVR Craiova, "Tableta de sănătate", cu Andrada Cojocaru, alături de invitați specialiști, cu subiecte de interes pentru toate categoriile de public.
Interviul Zilei: Universitatea din Craiova se digitalizează | VIDEO
marţi, 27 septembrie 2022
Universitatea din Craiova se digitalizează complet, graţie unui proiect de peste şase milioane de euro, finanţare din fonduri PNRR.
Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare | VIDEO
luni, 19 septembrie 2022
Peste 100 de participanți de pe trei continente au făcut spectacol în aceste zile la Craiova, unde are loc Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare.
80 de ani de la deportarea romilor | VIDEO
miercuri, 14 septembrie 2022
Au trecut 80 de ani de la începutul deportării în masă a romilor din România, în Transnistria, la ordinul conducătorului statului de la vremea respectivă, Ion Antonescu.
InstaCraiova The Festival | VIDEO
luni, 12 septembrie 2022
Un festival dedicat tinerilor s-a desfăşurat zilele acestea în Parcul Romanescu din Craiova.
Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România | VIDEO
vineri, 09 septembrie 2022
Cei mai buni dintre artiștii vizuali din România au primit recunoașterea activității lor artistice prin decernarea Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România.