Pregătiri pentru debutul noului an școlar | VIDEO
joi, 20 august 2020
TVR Craiova vă invită să urmăriți un reportaj despre debutul noului an școlar în Oltenia.
“Drumuri Brâncuşiene” | VIDEO
marţi, 11 august 2020
Craiova redevine, pentru trei săptămâni, Oraș-Atelier. Artiști din întreaga țară se reunesc la Craiova ca să realizeze creații de sculptură, în cadrul Simpozionului Internaţional de Sculptură “Drumuri Brâncuşiene”.
Regiunea în obiectiv, luni la TVR Craiova
luni, 10 august 2020
Luni, de la ora 18.30, în direct la TVR Craiova, live pe paginile de  #Youtube și  #Facebook , online pe  www.tvrplus.ro , în sistem analog și digital, Simona Ștefania Mușuroi vă dă o nouă întâlnire la  Regiunea în obiectiv .
Regiunea în obiectiv, la TVR Craiova și TVR 3
marţi, 04 august 2020
Marți, 4 august, ora 16.00, Simona Mușuroi v-a dat o nouă întâlnire în direct la TVR 3, pentru a o sărbători pe îndrăgita solistă de muzică populară de la Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului", Roberta Crintea.
Expoziția ION ȚUCULESCU – RECONSTITUIREA, la
miercuri, 29 iulie 2020
TVR Craiova vă invită să revedeți ediția "Regiunea în Obiectiv" din 28 iulie.
luni, 27 iulie 2020
Astăzi, de la ora 18.30, la  Regiunea în obiectiv , vă așteptăm în direct la TVR Craiova, cu o nouă ediție a emisiunii noastre, live pe paginile de  #Youtube si  #Facebook , în sistem analog și digital, dar și online pe  www.tvrplus.ro.
„Comori neprețuite”, la TVR Craiova | VIDEO
marţi, 21 iulie 2020
Lecție de viață cu prințese, ii oltenești și mărgele de Murano.
Seri de film în aer liber | VIDEO
miercuri, 15 iulie 2020
Atmosferă de basm la Târgu Jiu, în apropierea Coloanei Infinitului. Câțiva tineri au organizat două seri de film în aer liber.
Caracal: ”Bibliotecă de vacanță”  | VIDEO
marţi, 14 iulie 2020
Școlarii și preșcolarii din Caracal, județul Olt, au posibilitatea să petreacă vacanța mare într-un mod plăcut. Pentru ei s-a deschis în parcul din oraș ,,Biblioteca de vacanță,,. Astfel, părinţii ştiu că timpul copiilor trece cu folos, dar, mai ales, în condiţii de siguranţă.
Cultivă fructe exotice în inima Olteniei | VIDEO
joi, 09 iulie 2020
Legumele și fructele exotice au ajuns o pasiune pentru o româncă născută în Ardeal, care și-a întemeiat o familie în Germania, iar de câțiva ani a devenit fermier în sudul țării.