Se caută vedeta 007 | VIDEO
miercuri, 22 septembrie 2021
Iuliana Tudor şi echipa #VedetaPopulară te aşteaptă la preselecţii, în perioada 28 septembrie – 7 octombrie. Sezonul 7 începe în curând la #TVR1.
Anuala de Arhitectură | VIDEO
luni, 20 septembrie 2021
50 de arhitecţi din zece judeţe au încercat să impresioneze juriul Anualei de Arhitectură Oltenia-Muntenia de anul acesta.
Un spital model la Orșova | VIDEO
joi, 16 septembrie 2021
Intrat în pandemie cu probleme serioase, spitalul din Orșova poate fi un model pentru sistemul sanitar românesc. Cu bani puțini, dar din resurse proprii, conducerea acestei unități sanitare a mai reușit zilele acestea o performanță.
Regiunea în obiectiv, la TVR Craiova | VIDEO
miercuri, 15 septembrie 2021
Marți, de la ora 16.00, în direct pe canalul TVR3 , Simona Mușuroi v-a prezentat o nouă ediție a emisiunii "Regiunea în obiectiv".
Festivalul
joi, 09 septembrie 2021
În perioada 6–10 septembrie, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova a avut loc cea de-a XXVI-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”. În direct la TVR3,  miercuri-vineri, de la ora 19.00.
Lansare de carte: HAIDUCUL IANCU JIANU. Adevăr și legendă | VIDEO
vineri, 03 septembrie 2021
La Teatrul Național “Ștefan Iordache” din Caracal a fost lansată cărtea "HAIDUCUL IANCU JIANU. Adevăr și legendă" de Paul-Emanoil Barbu, iar de celebrul neurolog Dumitru Constantin Dulcan a susținut conferința "IANCU JIANU, figură legendară în literatura cultă și în cea populară".
Craiova, din nou sub ocupația păpușilor! | VIDEO
luni, 30 august 2021
Bănia este pentru o săptămână capitala păpuşilor. A început Puppets Occupy Street, cel mai mare festival de arta animației din România. Evenimentul, ajuns la a 8-a ediţie, a început în prezenţa a mii de craioveni, de toate vârstele.
Stațiunea Bala, atracție pentru turiști | VIDEO
luni, 30 august 2021
Stațiunea mehedințeană Bala începe să devină atractivă pentru turiștii din toate colțurile țării și să concureze cu marile stațiuni cu tradiție.
Prima ediție a Festivalului de Literatură Transdanubiană | VIDEO
vineri, 27 august 2021
Manifestarea care se desfășoară în perioada 27- 29 august este organizată în cadrul proiectului „Comori scrise ale Dunării de Jos” și vizează dezvoltarea dialogului intercultural, a turismului și a colaborării instituționale între comunitățile românești și bulgărești.
România în bucate: Reţete vâlcene la Baia de Fier | VIDEO
joi, 26 august 2021
Ediţia emisiunii România în bucate, realizată de colegii de la TVR Craiova, difuzată marţi, 24 august, la TVR2.