loader
Foto

Galerie foto

Despre TVR Craiova

Studioul TVR Craiova a fost înființat pe 16 mai 1996, însă a început să emită efectiv la 1 decembrie 1998. În prezent, postul are emisie proprie de 24 de ore și acoperă întreaga zonă a Olteniei și județele Argeș și Teleorman, cu o populație de aproximativ 2.800.000 de locuitori.

 

Canalul TVR Craiova este preluat în sistem must carry de toate societățile de cablu și este prezent și în mediul online prin canalele de Youtube, Facebook, site sau Instagram și Tiktok, și cu producții specifice.

În fiecare an derulăm campanii sociale, editoriale, umanitare, importante pentru comunitate, alături de parteneri reprezentativi din domeniile de business, administrativ sau ONG-uri.

Suntem coproducător al unor festivaluri și evenimente de anvergură din zona de sud a țării, promovăm în cadrul producțiilor noastre valorile și artiștii locali, redăm specificul, autenticul și diversitatea zonei.

Câteva dintre proiectele cu care ne mândrim: “100% sută oltenesc”, “Împreună în sprijinul refugiaților – campanie de ajutorare a refugiaților din Ucraina”, “Drogurile ucid”, “Semifinala Eurovision 2018”, “Împreună dăruim bucurie!”, “Finala Eurovision 2015”, “Digul inimilor”, etc.

Producțiile TVR Craiova au fost răsplătite de-a lungul anilor cu numeroase premii pentru reportaje, documentare, emisiuni turistice sau emisiuni gastronomice.

 

 


10:30 Actual Regional (R)

( reluare ) (Reluare)

11:30 România în bucate

 
Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

Marți, 26 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție în premieră "Cu cărțile pe față". Ediția a fost difuzată miercuri, 27 ...

 

#tvrcraiova