marţi, 06 octombrie 2020
Dacă e marți, e  #tastShow cu echipa de la  TVR Craiova , de la ora 16.00, pe  TVR2 !
Pachet turistic cu parfum de must | VIDEO
joi, 01 octombrie 2020
Oaspeți pentru un sfârșit de săptămână la o podgorie și implicare în procesul de pregătire a vinului. Este un fel de pachet turistic nou în România pe care îl propun celor pasionați de tainele artei preparării vinului reprezentanții unei crame din Corcova, Mehedinți.
marţi, 29 septembrie 2020
Marți, de la ora 16.00,  Simona Mușuroi vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii  Regiunea în obiectiv , în direct și pe TVR 3, online pe TVR+ , live pe paginile de  #Youtube și  #Facebook .
Teatrul Poesis, primul teatru de poezie din România, va lua naștere la Craiova
luni, 21 septembrie 2020
Lansarea proiectului va avea loc la Craiova, pe 25 septembrie, atunci când iubitorilor de poezie le va fi prezentată premiera "Cântarea Cântărilor" și alte poeme, recital de poezie susținut de Emil Boroghină.
Sărbătoarea teatrului românesc, în direct la TVR 1 | VIDEO
duminică, 20 septembrie 2020
Pe 21 septembrie, de la ora 22.30, iubitorii de teatru au participat la o nouă ediţie a Galei Premiilor UNITER, difuzată  în direct la TVR1.
”InstaCraiova”, ediția a cincea | VIDEO
luni, 07 septembrie 2020
Craiova a avut în aceste zile un adevărat festival de tineret. Ediția a cincea a proiectului de fotografie ”InstaCraiova” a devenit în acest an o manifestare dedicată tinerilor și nu numai cu tot felul de acțiuni interesante și interactive.
Pensionări pe bandă rulantă | VIDEO
joi, 03 septembrie 2020
Teama de noul coronavirus îi face şi pe profesori să renunţe la catedră. Zeci de cadre didactice din judeţul Gorj au decis să se pensioneze, deşi mai puteau rămâne măcar trei ani în faţa copiilor. Câţiva dintre ei au preferat însă pensionarea anticipată.
Lucrări de artă expuse în premieră | VIDEO
marţi, 01 septembrie 2020
Publicul iubitor de artă din Râmnicu Vâlcea este aşteptat în aceste zile în foaierul Teatrului “Anton Pann”, la expoziţia „Structuri cromatice”.
Un nou manifest în pădurea colorată | VIDEO
luni, 31 august 2020
Dumbrava din localitatea Poienari, județul Gorj,  a luat naștere în urmă cu trei ani la inițiativa mai multor artiști plastici care au vrut să tragă un semnal de alarmă împotriva tăierilor ilegale de pădure.
Porți închise pentru profesorii de 10 | VIDEO
luni, 24 august 2020
Pentru a lucra în învățământ nu este nevoie doar de har și dăruire. În fiecare an, profesori cu note mari la examenele de titularizare aleg să renunțe la o carieră în acest domeniu, pentru că nu sunt posturi disponibile pentru ei. Cei care insistă totuși să continue, pleacă departe de casă, în alte județe.