Comori neprețuite la TVR Craiova - Povești la șezătoare | VIDEO
duminică, 11 iulie 2021
Obicei vechi, claca sau șezătoarea este un ritual după care bătrânii satelor încă tânjesc. Urmăriți un material realizat de Loredana Berneanu.
Regiunea în obiectiv, la TVR Craiova
vineri, 09 iulie 2021
Vineri, 9 iulie, de la ora 18.30, în direct la TVR Craiova, este difuzată o nouă ediție a emisiunii "Regiunea în obiectiv".
Fenomenul Pitești, la
joi, 08 iulie 2021
Anca Țoghe vă invită să urmăriți o ediție de colecție  “Memoria locului” despre "Fenomenul Pitești".
România în bucate, sâmbătă la TVR Craiova | VIDEO
luni, 05 iulie 2021
În fiecare ediție a țăst show-ului oltenesc, sâmbătă de la ora 11.00, Doru Ciolacu împreună cu echipa TVR Craiova ajung în locuri de poveste din Oltenia și gătesc și savurează preparate îmbietoare.
Trei expoziții la Muzeul Olteniei | VIDEO
miercuri, 30 iunie 2021
Peisaje din Craiova de altădată, piese de patrimoniu din colecţii cu valoare istorică și memorială şi cărți poștale și vederi trimise din diferite colțuri ale țării sau ale lumii. Toate acestea pot fi văzute la Muzeul Olteniei.
Regiunea în obiectiv, la TVR 3 | VIDEO
marţi, 29 iunie 2021
Marți, 29 iunie, de la ora 16.00, în direct la TVR Craiova , dar și pe canalul TVR3 , Simona Mușuroi v-a prezentat o ediție specială a emisiunii "Regiunea în obiectiv".
Transalpina, asaltată de turiști | VIDEO
luni, 21 iunie 2021
Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, a fost asaltată de turişti la câteva zile după ce a fost redeschisă traficului rutier.
„Memoria Locului” - Casa Memorială
joi, 17 iunie 2021
La „Memoria Locului” descoperim peregrinările lui Anton Pann pe meleagurile Vâlcii la începutul secolului al XIX-lea când a fost „dascăl de musichie” la școala organizată pe lângă Episcopia Râmnicului.
Regiunea în obiectiv, la TVR 3 | VIDEO
marţi, 15 iunie 2021
Marți, 15 iunie, de la ora 16.00, în direct la TVR Craiova și  TVR 3 , a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Regiunea în obiectiv".
Porți deschise la muzee | VIDEO
luni, 14 iunie 2021
Mii de oameni au păşit sâmbătă pragul muzeelor. A fost o ocazie pentru a vizita gratuit instituţiile de cultură într-o acţiune devenită deja tradiţională “Noaptea Muzeelor”.