loader

EMISIUNI Logo

Actual Regional

Actualitatea socială regională este dezbătută în direct la TVR Craiova.

Cântec și poveste

O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.

Cap de Afiş

Emisiunea “Cap de Afiş” urmăreşte şi redă principalele spectacole care animă viaţa din regiunile României. Duminica, de la ora 15:30, la TVR Craiova

Caravana TVR3

"Caravana TVR 3" promovează, lunar, zone turistice minunate din Oltenia cu peisaje superbe, evenimente de anvergură și oameni deosebiți.

Cu cărțile pe față

Ne propunem să dezbatem și să înțelegem cum se scrie cultura română de astăzi.

Cult@rt

Reportaje culturale care oferă informații și interviuri cu artiştii care au creat evenimentele, cu publicul, cu critici de specialitate, la care se adaugă comentarii asupra diferitelor producţii artistice.

Educație 9

Proiecte din învățământul preuniversitar, universitar sau din cel preșcolar, rezultatele de excepție obținute de olimpici, inovațiile IT, evenimentele organizate în școli și acțiunile importante pentru elevi, în emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova și TVR3.

Forum Economic

Talk-show economic interactiv, filmat în studio, cu invitaţi aflaţi în locaţii exterioare, legăturile cu aceştia fiind realizate preponderent prin intermediul reţelelor de socializare.

În familie

în platou, prietenii, rudele, colaboratorii, etc. Asta pentru că la noi, la români, toate lucrurile importante, toate evenimentele se pun la cale și se petrec alături de toate Emisiune de divertisment, care va aduce în fața telespectatorilor o vedetă (de muzică populară, sportivi, actori, trupe din regiunea Olteniei etc.) care, la rândul ei, își va aduce neamurile.

Lumea de aproape

O serie de reportaje despre comunitatea în care trăim, despre evenimentele și oamenii care aduc plus valoare, despre tradiții și obiceiuri.

Memoria locului

O emisiune care își propune să descopere poveştile ce stau ascunse în zidurile, uneori în ruină, ale culelor olteneşti, ale conacelor boiereşti, sau în lemnul vechilor biserici.

Pe cărări de țară

Descoperim lumea satului românesc la pas, aflăm poveștile locului de la oamenii care păstrează vii obiceiurile și tradițiile.

Prim-Plan Obiectiv

Invitați deosebiți, proiecte interesante, copii minunați, artiști talentați și noutăți despre evenimentele din Oltenia.

România în bucate - Ţăst Show

O emisiune despre bucuria de a găti, despre tot ce se întâmplă în jurul preparării unui prânz la ţara, la care participă toata familia, zorul si grija ca totul să iasă aşa cum trebuie.

Sărbătoare la zi mare

Vă invităm la cântec, joc și voie bună alături de artiști îndragiți din Oltenia, dar și din alte zone etnofolclorice ale țării.

Satul meu

Proiecte, bani europeni, noutăți legislative, afaceri în domeniul agricol

Spirit și credință

Lansăm invitația să poposiți și să vă odihniți sufletește în frumoasele mănăstiri de la noi din țară.

Sport Maxim

Dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei.

Tableta de sănătate

Emisiunea își propune să informeze asupra campaniilor și subiectelor de interes din sănătate.

Telejurnal Regional TVR Craiova

Unul din programele pilon ale TVR Craiova, singurul program de ştiri care acoperă actualitatea din întreaga regiune a Olteniei, prin reporterii şi reţeaua de corespondenţi.

Toți împreună

Duminică, de la ora 21:30, la TVR Craiova și joi, de la ora 11:00, la TVR3

Vedere cu olteni

O emisiune despre oameni, fapte şi întâmplări deosebite, culese de pe uliţele din Oltenia.

 
“Cu cărțile pe față”, la TVR Craiova | VIDEO

“Cu cărțile pe față”, la TVR Craiova | VIDEO

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Xenia Negrea, despre literatură și universul cărților, în emisiunea “Cu cărțile pe față”, premieră în grila de primăvară TVR Craiova, marți, 28 ...

Păstrați-vă calmul în timpul seismului! | VIDEO

În cazul producerii unui seism cu toții suntem obligați să respectăm și să aplicăm regulile și măsurile de siguranță și de protecție impuse de ...

Forum economic: Economia circulară – de la concept la realitate

Am discutat despre economia circulară, importanța și beneficiile ei pentru oameni, mediu și economie, în ediția de marți, 21 martie, de la ora ...