loader

EMISIUNI Logo

Actual Regional

Actualitatea socială regională este dezbătută în direct în direct cu specialiști și invitați reprezentativi din administrație la TVR Craiova.

Cântec și poveste

La TVR Craiova promovăm valorile tradiționale românești! Interpreți consacrați, tineri talentați, dansatori și coregrafi vin în casele dumneavoastră.

Cap de Afiş

La TVR Craiova, spectacolul vine la tine în casă. Artiști de seamă, în concerte remarcabile, vin să îți bucure sufletul.

Caravana TVR3

Caravana TVR 3 ajunge în Oltenia, în locuri istorice și peisaje de poveste; avem ocazia să cunoaștem oamenii zonei, meșteșugurile și evenimentele tradiționale.

Cu cărțile pe față

O emisiune despre cultură și creatorii contemporani. Despre arta lor și lumea în care trăim.

Cult@rt

Cărți importante, expoziții și spectacole de neratat, personalități și tineri creatori, evenimente culturale.

Educație 9

În fiecare luni, de la ora 19:00, alături de invitații noștri, discutăm despre educația din România, vă prezentăm rezultatele de excepție obținute de olimpici, inovațiile IT, evenimentele organizate în școli și acțiunile importante pentru elevi, în emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

Film/Teatru

La TVR Craiova seara este dedicată filmului și teatrului

Forum Economic

Dezbatem principalele subiecte din economie cu specialiști din domeniu.

Literatura la Craiova

În fiecare joi, alături de invitații săi, profesorul Dan Ionescu prezintă cele mai importante titluri de carte, dezbate idei și condiții literare, promovează literatura și scriitorii din Oltenia.

Lumea de aproape

Reportaje despre comunitatea în care trăim, despre evenimentele și oamenii care aduc plus valoare, despre tradiții și obiceiuri.

Memoria locului

O emisiune care își propune să descopere poveştile ce stau încă ascunse în zidurile sau în lemnul vechilor biserici, locuri minunate, pline de însemnătate și oameni care ne dau o stare de bine.

Pe cărări de țară

O călătorie fermecatoare în Oltenia. Descoperim peisaje uimitoare, gastronomia locală și aflăm povestea încântătoarelor sate românești.

Prim-Plan Obiectiv

Invitați deosebiți, proiecte interesante, copii minunați, artiști talentați și noutăți despre evenimentele din Oltenia.

România în bucate

Emisiune culinară care aduce publicului rețete și obiceiuri din toată țara, care ne dezvăluie secrete ale bucătăriei tradiționale și povești ale unor oameni extraordinari.

Sărbătoare la zi mare

Frumusețea cântecului popular românesc, tradițiile și obiceiurile sunt încă păstrate în comunități, în ansamblurile folclorice de prestigiu, la vedetele și tinerele talente

Satul meu

Proiecte, bani europeni, noutăți legislative, afaceri în domeniul agricol

Spirit și credință

Părintele Marius Resceanu și invitații săi discută despre viața spirituală din Oltenia și caută să afle răspunsuri ale Bisericii la probleme actuale ale tuturor.

Sport Maxim

Dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei și totodată pe cei care au contribuit ca partea aceasta de țară să fie una dintre cele mai bogate în rezultate de excepție, pe plan regional, național și internațional.

Tableta de sănătate

Medici și specialiști din domeniul sănătății, sfaturi, scheme de tratament și noutăți legislative

Telejurnal Regional TVR Craiova

Informații verificate, de interes pentru telespectatori, transmisiuni live de pe teren, reportaje, anchete sociale, campanii și acțiuni pentru comunitate, invitați speciali în platou.

Toți împreună

TVR Craiova te invită să descoperi tradițiile minorităților din Oltenia.

Vedere cu olteni

O emisiune despre oameni, fapte şi întâmplări deosebite, culese de pe uliţele din Oltenia.

17:00 Cântec și poveste

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre mecanismele urii, la

Toată lumea vorbește despre puterea iubirii. Vineri, 24 mai, de la ora 16:00, la "Tableta de Sănătate",  v-am propus să deslușim mecanismele ...

Hamlet în ritm de flamenco | VIDEO

Hamlet în ritm de flamenco | VIDEO

publicat: vineri, 24 mai 2024

Sala Amza Pelea s-a dovedit neîncăpătoare în cea de-a șaptea zi a Festivalului Shakespeare, la show-ul spaniolilor de la compania All Flamenco, ...

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

 

#tvrcraiova