VALENTIN PRIBEANU
Absolvent în 1995 al Facultăţii de Ştiinţele Naturii - secția Chimie a Universităţii din Craiova.
Valentin Pribeanu - Schimb de pase TVR Craiova

Vali era deja profesor la liceul „Tudor Arghezi” când s-a anunţat un concurs pentru 3 posturi de redactor  la Terra Sat. S-a prezentat la concurs fără prea multe speranţe şi, spre surpriza tuturor, din peste 100 de concurenţi a ieşit al doilea. În scurt timp, televiziunea i-a devenit o a doua casă. A produs singur, după o concepţie proprie, primul talk-show sportiv din Oltenia, care s-a bucurat de o audienţă foarte mare. “Nu mai puteam să merg liniştit pe stradă fără a fi abordat de oameni care mă rugau insistent să rezolv toate problemele din sportul românesc”, îşi aminteşte Vali.

După 6 ani de Terra Sat, a trecut la presa scrisă, şi a făcut-o bine dacă ne gândim că a ajuns redactor şef la “Ediţie Specială” şi corespondent la „Gardianul” şi “Averea”.  Revine în televiziune în 2006 la 3TV, iar un an mai târziu ajunge la TVR Craiova, unde s-a specializat pe emisiuni şi ştiri sportive. A primit mai multe oferte de muncă de la posturi naţionale din Bucureşti, dar a rămas fidel crezului său, „provincia merită mai multa atenţie, iar ţara nu este doar Capitala”.

Timpul liber îl petrece alături de familie şi de lumina ochilor săi, Alexandra, fetiţa lui în vârstă de 4 anişori. În afară de sport, îi mai plac drumeţiile şi istoria, despre care spune ca nu are secrete pentru el.

 

Motto: Important e să  câştigi, nu doar să participi.

Arhiva articole
Craiova, capitala boxului mondial
marţi, 07 iulie 2015
În perioada 7-12 iulie TVR Craiova a transmis live din Sala Polivalentă din Bănie, unde s-a desfăşurat cea de-a 40-a ediţie a Centurii De Aur, „Nicolae Linca”.
Stângă, dezamăgit de CSU
miercuri, 20 august 2014
Ovidiu Stângă ” a declarat în exclusivitate pentru TVR Craiova că este dezamăgit de jocul echipei din Bănie.
miercuri, 13 august 2014
Luni 11 august, în platoul emisiunii "Schimb de pase" la TVR Craiova, invitatul lui Valentin Pribeanu a fost Felix Grigore - directorul executiv al CS Universitatea Craiova.
Suporteri în toată țara
miercuri, 09 iulie 2014
Invitaţi la emisiunea Schimb de Pase de luni 07 iulie, Emil Săndoi şi Pavel Badea au fost salutaţi de suporteri din toată ţara.
Goluri și spectacol în liga a II-a
luni, 24 martie 2014
CS Universitatea s-a distrat cu Minerul Motru în meciul de sâmbătă de pe Stadionul Ion Oblemenco și a învins cu 6 la 0 într-un meci presarat cu goluri si spectacol fotbalistic.
Turneul
vineri, 21 februarie 2014
Sâmbătă, 22 februarie, de la ora 14:00, CS Universitatea Craiova a organizat turneul internaţional dotat cu trofeul "Ion Oblemenco".
Victorie în Liga Balcanică de baschet masculin
joi, 16 ianuarie 2014
Baschetbaliştii de la SCM Craiova au învins lidera din Liga Balcanică, KK Kumanovo, după o partidă de infarct.
Liga Balcanică de baschet: SCM U Craiova - Galil Gilboa
luni, 06 ianuarie 2014
Miercuri, 08 ianuarie 2014, de la ora 19:00 pe TVR Craiova și TVR3 puteți urmări meciul de baschet masculin SCM Universitatea Craiova - BC Galil Gilboa.
joi, 12 decembrie 2013
În ediția de luni, 09 decembrie, a emisiunii Schimb de pase, Valentin Pribeanu l-a avut invitat pe Ovidiu Stângă, antrenorul CS Universitatea Craiova.
Maraton de box la TVR Craiova
vineri, 29 noiembrie 2013
Sâmbătă, 30 decembrie începând cu ora 14:00  TVR Craiova a transmis finalele campionatelor naționale de box rezervate cadeților.
“Bătălie” pentru Craiova
miercuri, 20 noiembrie 2013
În cadrul emisiunii „Schimb de pase” de luni, 18 noiembrie, Valentin Pribeagu i-a avut invitați pe Mădălin Ciucă – FC Universitatea Craiova și Nicolae Ungureanu – CS Universitatea Craiova.