Întâlnire cu Moș Martin pe Transfăgărășan | VIDEO
marţi, 07 iulie 2020
Inconștiență dusă la extrem în acest weekend pe Transfăgărășan, în judetul Argeș. Foarte mulți turiști opresc să dea de mâncare urșilor care ies la stradă și eventual, dacă pot, să se fotografieze cu ei.
joi, 02 iulie 2020
Vâlcenii sunt aşteptaţi, vineri, 3 iulie, începând cu ora 21.00, să ia „O gură de aer”, la Muzeul Satului de la Bujoreni.
Sărbătoarea iei de la Cezieni | VIDEO
marţi, 30 iunie 2020
La Cezieni, în Olt, a fost mare sărbătoare,  deși pandemia a afectat cea mai veche manifestare dedicată cămășii populare.
Acvariu la Muzeul Regiunii Porților de Fier | VIDEO
miercuri, 24 iunie 2020
Vizitatorii care vor ajunge la Muzeul Regiunii Porților de Fier din Mehedinți vor putea face și o incursiune în universul faunei acvatice de la noi.
joi, 18 iunie 2020
TVR Craiovă vă propune la "Memoria Locului"  să pornim pe urmele unui globe-trotter necunoscut marelui public.
Tableta de sănătate:  Stațiunea Călimănești – Căciulata | VIDEO
miercuri, 17 iunie 2020
Stațiunea Călimănești – Căciulata este considerată „perla” stațiunilor de pe Valea Oltului, datorită peisajelor mirifice ce pot fi admirate în această zonă a României.
Sărbătoare la zi mare - Festivalul „Maria Tănase“ | VIDEO
miercuri, 10 iunie 2020
TVR Craiova vă invită să urmăriți la "Sărbătoare la zi mare" o ediție despre Festivalul - Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase".
Concert Ceaikovski, la
duminică, 07 iunie 2020
TVR Craiovă vă invită să urmăriți la "Cap de afiș" un concert susţinut de doi tineri muzicieni talentaţi, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii "Oltenia".  
That day of May 2020: improvizație video-performativă
joi, 04 iunie 2020
O transmisă LIVE de pe acoperișul Teatrul Național Craiova.
,,Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!
miercuri, 03 iunie 2020
TVR Craiova continuă la "Cult@rt" cele două campanii de susținere și promovare a creatorilor și artiștilor contemporani, campanii realizate în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, filiala Oltenia, respectiv cu Teatrul Național Marin Sorescu.