loader
Foto

Galerie foto

Regional Cafe între Olteni

Invitații ediției de miercuri, 28 octombrie, a emisiunii matinale "Regional Cafe" au fost: Lucian Dindirică - managerul Bibliotecii Județene "Al. și Aristia Aman" Craiova, părintele Ion Resceanu - Facultatea de Teologie din Craiova și Cristina Ghițescu - restaurator la Muzeul de Artă Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

După cum v-am obișnuit, în fiecare miercuri de la ora 08:00 vă dăm deșteptarea pe TVR3 cu o ediția olteană a emisiunii matinale Regional Cafe.

În cadrul ediției de săptămâna aceasta muzica și voia bună a fost asigurată de Valentin Sanfira - solist al Ansamblului Folcloric Profesionist "Doina Gorjului" iar premiile au fost oferite de Diverta si SC Viaroom Network SRL

Anca Badoi este câștigătoarea din această săptămână a premiului ce constă într-un SMART BOX, oferit de VIAROOM NETWORKS, ce transformă televizorul dumneavoastră standard într-o platformă media de ultimă generație: jocuri, navigare internet, e-mail, skype, twitter, facebook, youtube!

Pentru a participa în concurs, trebuie să trimiteți pe facebook sau pe matinal.craiova@tvr.ro un selfie având în plan secund televizorul setat pe TVR Craiova, emisiunea "Bună dimineața, Oltenia!

 

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

8:30 Cap de afiș

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova