loader
Foto

Galerie foto

Regional Cafe între Olteni

Invitații ediției de miercuri, 28 octombrie, a emisiunii matinale "Regional Cafe" au fost: Lucian Dindirică - managerul Bibliotecii Județene "Al. și Aristia Aman" Craiova, părintele Ion Resceanu - Facultatea de Teologie din Craiova și Cristina Ghițescu - restaurator la Muzeul de Artă Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

După cum v-am obișnuit, în fiecare miercuri de la ora 08:00 vă dăm deșteptarea pe TVR3 cu o ediția olteană a emisiunii matinale Regional Cafe.

În cadrul ediției de săptămâna aceasta muzica și voia bună a fost asigurată de Valentin Sanfira - solist al Ansamblului Folcloric Profesionist "Doina Gorjului" iar premiile au fost oferite de Diverta si SC Viaroom Network SRL

Anca Badoi este câștigătoarea din această săptămână a premiului ce constă într-un SMART BOX, oferit de VIAROOM NETWORKS, ce transformă televizorul dumneavoastră standard într-o platformă media de ultimă generație: jocuri, navigare internet, e-mail, skype, twitter, facebook, youtube!

Pentru a participa în concurs, trebuie să trimiteți pe facebook sau pe matinal.craiova@tvr.ro un selfie având în plan secund televizorul setat pe TVR Craiova, emisiunea "Bună dimineața, Oltenia!

 

9:00 Memoria locului

(reluare)

9:30 Satul meu

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova