loader
Foto

Galerie foto

Regional Cafe între Olteni

Invitații ediției de miercuri, 28 octombrie, a emisiunii matinale "Regional Cafe" au fost: Lucian Dindirică - managerul Bibliotecii Județene "Al. și Aristia Aman" Craiova, părintele Ion Resceanu - Facultatea de Teologie din Craiova și Cristina Ghițescu - restaurator la Muzeul de Artă Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

După cum v-am obișnuit, în fiecare miercuri de la ora 08:00 vă dăm deșteptarea pe TVR3 cu o ediția olteană a emisiunii matinale Regional Cafe.

În cadrul ediției de săptămâna aceasta muzica și voia bună a fost asigurată de Valentin Sanfira - solist al Ansamblului Folcloric Profesionist "Doina Gorjului" iar premiile au fost oferite de Diverta si SC Viaroom Network SRL

Anca Badoi este câștigătoarea din această săptămână a premiului ce constă într-un SMART BOX, oferit de VIAROOM NETWORKS, ce transformă televizorul dumneavoastră standard într-o platformă media de ultimă generație: jocuri, navigare internet, e-mail, skype, twitter, facebook, youtube!

Pentru a participa în concurs, trebuie să trimiteți pe facebook sau pe matinal.craiova@tvr.ro un selfie având în plan secund televizorul setat pe TVR Craiova, emisiunea "Bună dimineața, Oltenia!

 

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova