loader
Foto

Galerie foto

Recitindu-l pe Eminescu: "La steaua care-a răsărit”

Luni, 17 martie, de la ora 19:00, în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3, vă dăm întâlnire cu maestrul Emil Boroghină, într-un recital dedicat doamnelor și domnișoarelor avocat din Baroul Dolj.

 

Roxana Mihai
Cap de Afiş

„Recitindu-l pe Eminescu... La steaua care-a răsărit“ e genericul ales de actorul Emil Boroghină. Un generic cu dublă semnificaţie: să inducă la recitirea operei sale poetice şi să propună un traseu, prin codrul polimorf al versurilor sale, cât se poate de emblematic în perspectiva decelării unui mesaj unificator.

Evenimentul a fost organizat de către Baroul Dolj şi susținut de maestrul Emil Boroghină. Recitalul, dedicat doamnelor și domnișoarelor avocat din Baroul Dolj, a avut loc în cadrul Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova.

Din repertoriu fac parte operele: Copii eram noi amândoi..., O, rămâi, Fiind băiet păduri cutreieram, Floare albastră, Epistolă către Chibici, Venere şi Madonă, Epigonii, Cugetările Sărmanului Dionis, Din valurile vremii..., Dorinţa, Dormi, Atât de fragedă..., De ce nu-mi vii..., Departe sunt de tine, Peste vârfuri, Dintre sute de catarge, Glossa, Cărţile, Viaţa, etc.

6:00 Literatura la Craiova

(reluare)

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova