Roxana Mihai
Colaborează cu Televiziunea Română încă de la vârsta de 18 ani. Născută în 1981 în Haţeg, a cochetat cu modellingul timp de 2 ani, însă dorinţa de a descoperi lumea televiziunii a determinat-o să răspundă afirmativ la propunerea de a lucra în cadrul Studioului Teritorial TVR Craiova.
EMISIUNI
Gândeşte verde

Colaborează cu Televiziunea Română încă de la vârsta de 18 ani.  Născută în 1981 în Haţeg,  judeţul Hunedoara, Roxana Mihai a cochetat cu modellingul timp de 2 ani în cadrul agenţiei Danei Săvuică.

Dar dorinţa de a descoperi lumea televiziunii a determinat-o să răspundă afirmativ la propunerea de a lucra în cadrul Studioului Teritorial TVR Craiova.

În anul 2005, Televiziunea Română şi Fundaţia Thomson organizau la Sinaia cursul „Producţia ştirilor de televiziune”. Atunci a cunoscut-o pe regretata Vanda Condurache, marea doamnă a jurnalismului românesc. De la ea a învăţat cum să construiască o ştire de televiziune şi cum să-i “asculte” pe cei intervievaţi.

Roxana Mihai Este licenţiată a Facultăţii de Filologie, specializarea română -  italiană, din cadrul Universităţii din Craiova.

Cel mai important proiect este emisiunea de călătorie „La pas, prin Oltenia", difuzată atât la TVR Craiova, cât şi la TVR 3. În anul 2012, Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România i-a acordat premiul „Călător prin ţara mea”, pentru reportajele emisiunii difuzate pe parcursul anului 2011.