loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia: Stâna Dubova

Marți, 25 februarie, de la ora 19:30, pornim din nou, la TVR3, alături de Roxana Mihai, "la pas prin Oltenia", să descoperim peisaje greu de descris în cuvinte pe drumul ce leagă Orșova de Dubova.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Ne-am propus ca în acest sfârşit de săptămână să ne relaxam şi să fim mai aproape de natură. Aşa că, nici nu s-a crăpat bine de ziuă, că am şi pornit cu maşina spre destinaţia stabilită.

După aproximativ 125 de km am ajuns într-o zonă copleşită de pitoresc şi frumos. Drumul care leagă Orşova de Dubova îţi oferă peisaje de nedescris. Deşi am ajuns de atâtea ori pe aceste meleaguri, de fiecare dată am rămas fără cuvinte.

Natura şi Dunărea ne însoţesc pe parcursul drumului, doar din când în când câte un vapor tulbură liniştea apei. La Dubova ne aşteaptă prietenul nostu Alin Subţire. Aici, schimbăm maşinile pentru că trebuie să parcurgem un drum mai dificil, dar merită pentru că, după câte ne-a povestit ghidul nostru, călătoria se lasă cu ceva de-ale gurii..şi unde mai pui că o vizita la stână are farmecul ei. Până acolo am avut parte de ceva adrenalină.

Despre ce este vorba veţi vedea în cadrul excursiei noastre.

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 
Ce ne oferă luna mai din punct de vedere numerologic

Miercuri, 8 mai, de la ora 16.00 vă așteptăm, în direct, la TVR Craiova, cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan Obiectiv".

Interviul Zilei -

Interviul Zilei - "Salvator din pasiune" | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

“Salvator din pasiune” este o provocare lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin unitățile subordonate prin care cei ...

Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

 

#tvrcraiova