loader
Foto

Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa și sufletul pentru Învierea Domnului.

 

La miezul nopții, transmitem de la Catedrala Mitropolitană din Craiova Slujba de Înviere.
.
În prima zi de Paști primim binecuvântarea și cuvintele pline de har ale Înaltpreasfințitului Irineu, Mitropolitul Olteniei.
.
La ora 12:00, Doru și gazdele sale de la Morunglav ne învață cum să pregătim la ceaun două rețete delicioase: ciorbă de miel și miel fript.
.
La ora 14:00, Caravana TVR 3 poposește în lumea de basm a Albei ca Zăpada, a celor 7 pitici și a Târgului de Paște de la Craiova.
.
Luni, în a doua zi de Paști, intrăm în culisele Teatrului “Colibri” Craiova și descoperim poveștile celor din spatele scenei, creatorii lumii fantastice pe care o vede publicul, iar Transalpina Rock Fest ne aduce atmosfera incendiară a sărbătorii muzicii rock de la Rânca Gorjului.

.
Să avem cu toții sărbători liniștite și binecuvântate!

4:30 Toți împreună (R)

( reluare) (Reluare)

5:30 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Prima ediție a turneului de fotbal

Prima ediție a turneului de fotbal "Ilie Balaci" | VIDEO

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Între 5 și 8 septembrie 2024, Stadionul de Atletism „Nicolae Mărășescu” din România găzduiește prima ediție a turneului de fotbal „Ilie Balaci”. ...

Muzeul Satului Vâlcean: O jumătate de secol de tradiție și istorie | VIDEO

Muzeul Satului Vâlcean, situat în comuna Bujoreni, a marcat recent un moment important în istoria sa, împlinind cinci decenii de la deschiderea ...

O ediție plină de inspirație, la

În ediția moderată de Simona Mușuroi au fost explorate teme relevante și variate, ce au îmbinat subtilitatea numerologiei cu arta muzicală.

 

#tvrcraiova