DE LA SAT LA SITE
DE LA SAT LA SITE
În fiecare zi, de luni până vineri, între orele 17.00 – 18.00 la tvr 3 veţi fi conectaţi la viaţa din mediul rural, la ce e nou şi tradiţional în viaţa satului.

Vom veni cu reportaje din viața comunităților rurale prin care vom prezenta povești de succes ale investitorilor privați, afaceri de familie, mica industrie care începe să se dezvolte la sat.

Vom descoperi oameni care au avut curajul să se promoveze în mediul on line, să isi ofere produsele lucrate de mâinile lor cumpărătorilor de peste tot din lume.

Vom surprinde satul oltenesc într-o viziune integrată de la traditii, obiceiuri si folclor până la investiţii în servicii şi industrie uşoară, de la scoli, gradinite,si cabinete medicale moderne, la centre de informare turistică, centre sociale, cămine culturale,

Vom cunoaşte oameni simpli, gospodari care reuşesc prin munca lor să fie exemplu pentru ceilalţi.

Vom veni cu informatii necesare despre proiecte europene, programe de finanţare, politici agrare alături de invitatii din platou si cu ajutorul colegilor de la celelalte studiouri care vor interveni in emisiunea noastra multiplex.

TVR Craiova va fi gazda magazinului multiplex "De la sat la site" în fiecare zi de marti şi ne vor fi alaturi cu reportaje si intervenţii și celelelate studiouri teritoriale.