loader
Foto

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul românesc)” etnologul Marin Marian-Bălaşa a vorbit despre particularităţile olteneşti de vorbire şi simţire.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Marin Marian-Bălaşa a fost premiat de Academia română şi este redactor la Revista de Etnografie şi Folclor. Este doctor în filosofie, eseist şi prozator şi activ în viaţa cetăţii.
.
Prelegerea a continuat cu un dialog cu spectatorii interesaţi de subiectele propuse dezbaterii. Evenimentul şi-a propus o valorificare a regiunii Oltenia prin conştientizarea şi recuperarea particularităţilor olteneşti de vorbire şi simţire.

.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Invitata ediției este profesoara și interpreta Georgeta Corlan Enache. Ansamblul „Bordeiașul” al Clubului Copiilor din Baia de Aramă, coordonat ...

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

 

#tvrcraiova