loader
Foto

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

Lumea de aproape

Parcursul său artistic a fost ghidat de dorința de a descoperi frumosul și de dărui un strop de bucurie celor din jur. Totodată, a fost și este un paznic al amintirilor, un povestitor al identității unei societăți.
.
„Vorbe de duh, povestiri cu tâlc” este titlul apariției editoriale ce îi poartă semnătura, sursa sa de inspirație fiind propriul suflet, care întotdeauna a fost conectat profund la viața satului.

(w882)Gheorghe Roșoga este un artist al cuvintelor și, cu fiecare pagină scrisă, dă viață vechilor povești ale satului și ale oamenilor pe care i-a cunoscut. Cu multă pasiune și respect față de valorile tradiționale, maestrul păstrează și transmite mai departe o inestimabilă moștenire culturală, aducând la viață o lume aproape dispărută și voci de mult uitate.
.
Mulți ani înainte cu inspirație, Gheorghe Roșoga!
.
Imagine: Cristi Roșu
Editor imagine: Sorin Adam
Realizator: Laura Constantinescu

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova