loader
Foto

"Zi de vară, până-n seară" - marți, 22 iulie 2014

Marțea aceasta, începând cu ora 19:00, la TVR Craiova și TVR 3, v-am invitat la o nouă ediție a emisiunii estivale "Zi de vară, până-n seară" găzduită de Alina Șerban și Doru Ciolacu.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

MALTA încă vă așteaptă! Mai sunt doar două zile până la extragerea câștigătorului unei vacanțe de vis pentru două persoane.

Cum puteți participa și voi la concurs, aţi putut afla și în această ediție, în direct, de la ora 19:00, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro.

Invitații ediției au fost: Anil Polat- bloger America (www.foxnomad.com) , Alexandra Daniela Ilie -project manager www.monumenteoltenia.ro și Luminița Popescu - inspector școlar general adjunct I.S.J. Dolj.

Spre finalul ediției ne-a fost alături și Lavinia Bîrsoghe - solistă a Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova