loader
Foto

Galerie foto

Voievozii neamului – Ctitori și martiri

Marţi, 16 decembrie, de la ora 17:00, TVR Craiova transmite în direct de la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, spectacolul de poezie "Voievozii neamului – Ctitori şi martiri".

 

Actorul craiovean Emil Boroghină susţine, marţi, 16 decembrie, la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, în sala "Ion D. Sîrbu", spectacolul intitulat "Voievozii neamului – Ctitori și martiri".

Acest spectacol este dedicat comemorării a 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor şi împlinirii a 25 de ani de la sacrificiul tinerilor în Revoluția din Decembrie 1989.

Inițiatorul și protagonistul spectacolului, Emil Boroghină, cel care a realizat și selecția poeziilor a declarat pe site-ul ICR: „Recitalul Voievozii neamului – Ctitori și martiri încearcă să surprindă, prin intermediul unora dintre cele mai cunoscute creații poetice romanești, momente ale atât de zbuciumatei noastre istorii. Sunt aduse în prim-plan figuri de eroi, voievozi sau oameni simpli, care s-au jertfit în numele unor idealuri, pentru apărarea pământului românesc, pentru independență și libertate ...".

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Cap de afiș (R)

: Transalpina RockFest - partea 2 ( reluare) (Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova