loader
Foto

Galerie foto

Tură Valea Morii - Poiana Scărișoara - Schitul Pătrunsa - Schitul Pahomie

Joi, 06 noiembrie, de la ora 21:00 la TVR Craiova și duminică, 09 noiembrie, de la ora 18:00 la TVR3 am pornit din nou, alături de Roxana Mihai, "La pas prin Oltenia".

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

De mai bine de 6 ani am descoperit o nouă pasiune şi de atunci vă dau bineţe, vouă, turiştilor de pretutindeni, şi vă invit să păşim împreună pe poteci ce şerpuiesc printre creste montane. Da, iubesc muntele, buna dispoziţie, peisajele care îţi taie răsuflarea şi oamenii frumoşi, pentru că, datorită lor, am descoperit toate aceste locuri minunate din Oltenia şi am trăit experienţe de neuitat.

Sper că am reuşit să vă molipsesc şi pe voi cu această dorinţă de a urca pe munte cu rucsacul în spate şi de a vă bucura de adevăratele frumuseţi ale naturii.

Şi pentru că tot a venit vorba despre oamenii cu aceleaşi pasiuni ca şi mine, ei bine, în această toamnă, datorită unui vechi prieten al emisiunii noastre, l-am cunoscut pe Florin Pădureţu din Costeşti, alături de care am pus la cale o nouă drumeţie.

Alături de ghizii noștri vom ajunge până sus la schitul Pahomie, urmând traseul cu bulină galbenă, Valea Morii, Poiana Scărișoara, Schitul Pătrunsa și Schitul Pahomie. După 4 ore ore mers, în care ne-am bucurat de fiecare potecă, privelişte, sau stână, dar am şi filmat tot ceea ce am văzut în excursia noastră, pentru că nu vrem să păstrăm numai pentru noi frumuseţea acestui Parc Naţional, am ajuns într-un colţ de rai al sihaștrilor.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova