loader
Foto

Tableta de Sănătate: Problemele stomatologice în perioada COVID-19 | VIDEO

Activitatea în cabinetele de medicină dentară a fost suspendată temporar, ca măsură de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus. Ce te faci dacă în această perioadă ai o urgență stomatologică. Este întrebarea pe care și-o pun mulți români.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Urgențele stomatologice vor fi asigurate de către cabinetele de medicină dentară de urgență din cadrul  Unităților de Primiri-Urgențe   din structura spitalelor regionale și județene de urgență.

Pentru a evita aglomerarea Unităților de Primiri-Urgențe, medicii dentiști au decis să le acorde primul ajutor pacienților prin consultații oferite în mediul on-line.

Pacientii nostri au nevoie de un sfat de specialitate și în acestă perioadă . Noi încercăm să le identificăm problema în urma unei consultații telefonice audio sau video, la nevoie. Ajutăm nu numai pacienții clinicii, ci toate persoanele care se programează la o examinare de acest fel. Stați acasă, aveți grijă de voi și nu uitați ca dinții au nevoie de îngrijire zilnică.", spune dr. Mihaela Popescu – medic dentist.

Sfatul medicilor dentiști este să nu vă autodiagnosticați și să nu luați medicamente la întâmplare. Nu orice durere de dinți este urgență medicală! Amânarea tratamentelor stomatologice care nu reprezintă ugențe se traduce într-o protecție reală a sănătății voastre.

Reportaj realizat de Ramona Săseanu
Editor imagine: Sorin Adam

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova