loader
Foto

Galerie foto

"Tableta de sănătate": consumul de droguri și băuturi alcoolice în rândul tinerilor

Marți, 26 ianuarie, de la ora 16:00, în direct, la TVR 3 am discutat cu doamna dr. Cristiana Geormaneanu și psihologul Mihail Jianu despre consumul de droguri și băuturi alcoolice în rândul tinerilor.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Atenție, părinți!

Consumul de droguri a înregistrat creșteri constante din 2011. Cei mai mulți tineri încep să consume droguri cel mai adesea de la 14 ani. Aceștia consumă canabis și etnobotanice care conțin substanțe necunoscute, obținute prin diverse procese chimice. Alcoolul face şi el victime în rândul adolescenţilor. Tentativele de suicid au crescut alarmant.

Despre aceste aspecte ale vieţii de adolescent aflam astăzi mai multe de la doamna dr. Cristiana Geormaneanu - şef lucrări, medic primar Medicină de Urgenţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi domnul Mihail Jianu - psiholog.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" poate fi urmărită în direct, la TVR 3, marţi, de la ora 16.00 și la TVR Craiova începând cu ora 19:00.

8:00 Spirit și credință

(reluare)

9:00 Memoria locului

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova