loader
Foto

Spirit și Credință: "Repere morale şi culturale pentru tineri"

Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 08:00, la TVR 3, am fost preocupaţi să dezvoltăm un dialog despre felul în care construim frumos viitorul tinerilor noştri.

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

Tinerii sunt percepuți, de cele mai multe ori, ca fiind o prefigurare a viitorului unei societăți, iar calitățile  şi viciile acestora sunt văzute ca o imagine a felului în care s-au raportat la tineri, adulții de altădată. Cu toate acestea, generația tânără nu poate fi abordată doar din perspectiva a ceea ce urmează să devină, ci este important să o privim și ca o prezență, cu nevoile și căutările ei. Cu alte cuvinte, tinerii nu reprezintă doar viitorul, ci și prezentul unei societăți.

La Spirit și Credință am fost preocupați să dezvoltăm un dialog despre felul în care construim frumos viitorul tinerilor noștri. Suntem conștienți că nu putem face acest lucru decât dacă suntem preocupați de felul în care tinerii de astăzi trăiesc și de felul în care noi, adulții, suntem capabili să oferim răspunsuri pline de consistență la căutările lor, dar și ajutorul nostru.

Se alătură, de această dată, moderatorului emisiunii, părintele Adrian Stănulică, doamna Adriana Rotaru, psiholog și părintele lect. univ. dr. Ioniță Apostolache, cadru didactic în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă, din Craiova.

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova