loader
Foto

Spirit și Credință - Olimpiada de Religie

Sâmbătă, 6 mai, de la ora 8:00, la TVR 3 vorbim despre faza naţională a Olimpiadei de Religie pentru elevii din învăţământul laic.

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

Orice ştiinţă am avea înainte, cum zice Sfântul Apostol Pavel, şi orice limbă am putea vorbi, dar dacă dragoste nu am, «nimic nu sunt». Dragostea este o virtute teologică ce izvorăşte din interiorul nostru şi tocmai această virtute defineşte religia, care nu înseamnă altceva decât legătura cu Dumnezeu. Prin religie noi toţi ne îndreptăm spre centrul existenţei noastre, care este Dumnezeu.

La Spirit și Credință vom vorbi despre faza naţională a Olimpiadei de Religie pentru elevii din învăţământul laic, clasele VII-XII. Invitații părintelui Adrian Stănulică, moderatorul emisiunii sunt: doamna profesor MONICA LEONTINA SUNĂ - inspector școlar general ISJ Dolj și părintele FLORIN IONESCU - profesor de religie.

Realizator  : Roxana Mihai
Moderator : preot Adrian Stanulică

19:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

20:00 Serial românesc (R)

: ”Fram, ursul polar”- ep.8 (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova