loader
Foto

"Spirit și Credință": Iubirea aproapelui

Sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 09:00 la TVR3 vă propunem să vorbim, la Spirit și Credință, despre forme ale iubirii aproapelui și felul în care iubirea aproapelui se concretizează în fapte.

 

Spirit și credință

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Iubește-ți aproapele!.... a fost îndemnul Mântuitorului adresat întregii omeniri. După acest mesaj, sigur, el a fost pus în practică de către Iisus Hristos, de către apostoli și, ulterior, treptat s-a dezvoltat activitatea filantropică, apoi cea socială, până s-a dezvoltat, dacă este să ajungem rapid în zilele noastre, tot ceea ce înseamnă sistem de protecție socială.

Pentru a discuta despre această temă, am invitat, în platou, doi oameni care fac ca acest mesaj, al Mântuitorului Iisus Hristos, să prindă contur, pe doamna lector universitar doctor Emilia Sorescu, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale și pe părintele Florin Ionescu de la Biserica "Sfinții Arhangheli" din Craiova.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

 

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova