loader
Foto

Galerie foto

"Spirit și Credință": Cu noi este Dumnezeu

Sâmbătă 8 martie, de la ora 09:00, la TVR3 vorbim despre felul în care biserica răspunde nevoilor spirituale ale omului contemporan într-o nouă ediție a emisiunii "Spirit și Credință"

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Părintele Adrian Stănulică va începe dialogul cu invitații săi cu o radiografie, o caracterizare a omului de astăzi.

Părintele Marius Bârlădeanu, preot la Parohia Ciutura din Dolj și profesorul Marian Niță, biolog și scriitor creștin, ne vor vorbi despre felul în care îl întâlnim astăzi pe Dumnezeu și despre felul în care învățătura bisericii, a Sfintei Scripturi  și, desigur, a Sfinților Părinți pot fi actuale sau pot să ne ofere răspunsuri pentru întrebările de astăzi.

Oare omul de astăzi este același cu cel de ieri? Frământările de astăzi sunt mai agresive, mai greu de purtat din cauză că persoana de astăzi a slăbit în credință sau este indiferentă cu credința?

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)

18:30 Memoria locului

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova