loader
Foto

Soluții pentru dezvoltarea zootehniei

Sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 8:30, la TVR 3, în cadrul emisiunii "Satul", căutăm împreună cu invitații emisiunii "Soluţii pentru dezvoltarea zootehniei".

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Invitații Simonei Carauleanu în platoul TVR Craiova sunt: Marian Badea - fermier, Crinu Dumitru - responsabil administrativ GAL și Monica Pestrițu - responsabil tehnic GAL.

Cum se pot înființa sau dezvolta fermele de animale, în condițiile în care se pot obține fonduri nerambursabile pe măsura 112 și 121. Reprezentanții GAL (grup de acțiune locală care se implică în atragerea de fonduri europene)    ne vor prezenta etapele pe care trebuie să le parcurgă fermierii pentru a obține fonduri.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!



15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)

16:30 Memoria locului (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova