loader
Foto

"Seară deschisă" la TVR Craiova

Marți, 16 septembrie, de la ora 19:00, aţi urmărit, în direct, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro, încă o ediție a emisiunii Seară Deschisă.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Invitații acestei ediții au fost: Nicoleta-Anda Stanciu - directorul Grădiniței Eden din Craiova și Mirela Ridiche - muzeograf la Muzeul Olteniei Craiova.

În cea de-a doua parte a emisiunii Marian Medregoniu, împreună cu Delia Barbu, a venit cu melodii din folclorul autentic din Baia de Aramă.

Alin Șerban și Doru Ciolacu v-au lansat invitaţia de a le fi alături și în această seară, de la ora 19:00, la o nouă "Seară deschisă".

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova