loader
Foto

Galerie foto

Satul: Tânăr fermier de Oltenia

Sâmbătă, 7 februarie, de la ora 13:00  la TVR Craiova şi online pe TVRplus.ro vă invităm la o discuţie cu doi tineri fermieri din Oltenia în cadrul emisiunii "Satul" cu Simona Carauleanu.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Tinerii fermieri sunt încurajați să își dezvolte exploatațiile agricole prin măsurile europene care vin în sprijinul lor.

Avem două   exemple: un tânăr care are o  micro-fermă de prepelițe la Castranova și vrea să depună un proiect european pe măsura 112, și un tânăr din Valea Stanciului, cu o fermă de vaci, care a depus al doilea proiect european și speră să îl câștige și pe acesta.

Invitații Simonei Caruleanu în platoul TVR Craiova sunt: Cristian Mic - crescător de prepelițe și Aurel Nedelcu -  fermier Valea Stanciului, Dolj.

Această ediţie a emisiunii Satul va fi difuzată și sâmbătă, 21 februarie de la ora 07:00 la TVR3.

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova