loader
Foto

Galerie foto

Satul: sisteme de energie regenerabilă

Sâmbătă, 21 martie, la TVR 3, în cadrul emisiunii "Satul", s-a discutat despre utilizarea sistemelor de energie regenerabilă pentru dezvoltarea satelor și comunelor doljene.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Sistemele de energie regenerabilă se pot folosi  în  gospodăriile oamenilor de la sate pentru încălzirea apei, iluminarea curților sau la  pompele de irigare  a grădinilor. De asemenea și primăriile le pot achiziționa pentru  iluminatul public.

Energia obținută este ieftină și nepoluantă. Singura problemă rămâne costul mare al achiziției sistemelor și faptul că programul de acordare a fondurilor europene pentru acestea s-a blocat .

Invita'ți în platoul emisiunii sunt: MARIUS VLĂDOI manager firmă sisteme de energie regenerabilă și OCTAVIAN POPA inspector Agenția de Mediu Dolj.

Emisiunea Satul este difuzată și la TVR Craiova în data de 07 martie, de la ora 13:00.

***

Ea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


9:30 Forum economic (R)

( reluare) (Reluare)

10:30 Cu cărțile pe față (R)

( reluare ) (Reluare)
 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de marți, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce țin ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova