loader
Foto

Galerie foto

Satul: Legumele românești, cele mai bune

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 07:00 la TVR3, în cadrul emisiunii "Satul" aflăm care este starea actuală a legumiculturii românești și care sunt care sunt motivele pentru care legumele autohtone ajung mai greu la cumpărători decât cele din import.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Piața românească este invadată de legume produse în străinătate, în condițiile în care legumicultorii români s-au dezvoltat , mulți au obținut fonduri europene iar cumpărătorii preferă și apreciază  gustul bun al legumelor  românești.

De ce s-a ajuns la această situație, ce piedici întâmpină producătorii români în desfacerea produselor și cum ar trebui să se asocieze pentru a fi mai puternici în fața concurenței, aflăm din această ediție.

Invitați în platoul emisiunii sunt: prof. MARIAN NITĂ biolog și NICU DICU legumicultor Teslui-Dolj.

Această ediție a emisiunii "Satul" a fost difuzată pe TVR Craiova, sâmbătă 06 iunie de la ora 13:00

0:00 Sport maxim (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova