loader
Foto

Galerie foto

Satul: Ferma de vaci europeană

Sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 13:00, la TVR Craiova am discutat cu Nicoleta Marinescu - manager fermă și Cătălin Roșculete - director APIA Dolj despre tehnologiile și sursele de finanțare aflate la îndemâna fermierilor olteni.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

În această ediție vom discuta despre cum se poate  încuraja producția de lapte românesc,  în condițiile în care avem pe piață concurența  de lapte din străinătate dar în același timp și sprijin pentru fermieri, ce constă în fonduri europene.

Avem exemplu o fermă  de vaci cu lapte, în comuna Robanesti, județul Dolj,  cu un efectiv de   800 de capete. Ferma funcționează de câțiva ani și a reușit să implementeze o tehnologie europeană cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile.

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova