loader
Foto

Galerie foto

Rânduieli de viață creștină la "Spirit și Credință"

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 09:00 pe TVR3, părintele Adrian Stănulică discută alături de regizorul Alina Rece și protos Vladimir Dărângă - Mare Eclesiarh al Catedralei Mitropolitane "Sfântul Dumitru", despre rânduielile vieții creștine.

 

Roxana Mihai

Adesea suntem puși în situația de a face față tumultului vieții cotidiene. De foarte multe ori, nu avem la îndemână cărți de spiritualitate potrivite sau persoane care să ne îndrume spre un mod de viață creștin echilibrat.

În felul acesta povețele practice ne pot fi, cel mai adesea, utile. În cadrul acestei ediții încercăm să venim în fața telespectatorilor noștri cu îndemnuri privind un mod plăcut de a fi înaintea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi.

0:00 Actual Regional (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Invitata ediției este profesoara și interpreta Georgeta Corlan Enache. Ansamblul „Bordeiașul” al Clubului Copiilor din Baia de Aramă, coordonat ...

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

 

#tvrcraiova