loader
Foto

Galerie foto

Povestea studenților străini din Craiova la Reporter Sud

Joi, 16 martie, de la ora 21:00 la TVR Craiova vă invităm să urmăriți un reportaj realizat de Dana Preda despre studenții străini ce au ales să studieze la una dintre facultățile craiovene.

 

Dana Preda
REPORTER SPECIAL

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universității din Craiova este o infrastructură educațională care joacă rolul unui aeroport internațional-o poartă de intrare pentru studenții străini care doresc să studieze la una dintre facultățile craiovene, dar și o pistă de lansare pentru o carieră profesională de succes.

Descoperiți povestea studenților străini din Craiova urmărind Reporter Sud joi 16 martie de la ora 21.00 pe TVR Craiova.

9:30 Literatura la Craiova (R)

( reluare) (Reluare)

10:30 Actual Regional (R)

( reluare ) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova