loader
Foto

Parabolele lui IIsus la "Spirit și Credință"

Sâmbătă, 06 iunie, de la ora 08:00, în premieră, la TVR3, în cadrul emisiunii "Spirit și Credință" am vorbit despre învățăturile Mânturitorului nostru IIsus Hristos, alături de părintele Adrian Stănulică și invitații săi.

 

Spirit și credință

Ediția este disponibilă online pe TVR+

La Spirit și Credință, vă propunem un dialog despre adevăr, adevărul spus ca o poveste, așa cum spunea Andrei Pleșu în cartea sa: Parabolele lui IIsus, Adevărul ca poveste, care a obținut premiul: Cea mai bună carte a anului 2012.

Această carte este sâmburele de la care am pornit cu ideea ediției din această dimineață. Fiul lui Dumnezeu a ales să transmită oamenilor, învățăturile Sale, într-o formă aparte. Nu a vorbit direct, nu a oferit sentințe sau direcții clare, pe care omul să și le asume, ci a ales varianta de a vorbi în pilde.

Despre învățăturile Mânturitorului nostru IIsus Hristos, părintele Adrian Stănulică va vorbi cu invitații săi: doamna IULIANA GHEORGHE, profesor de religie și părintele MIRCEA MINCU, preot paroh la Parohia "Petru Movilă" din Craiova.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 
„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 „Lumea de aproape”: Centrul Sfânta Maria din Craiova | VIDEO

Un nou reportaj „Lumea de aproape” a fost difuzat luni, 15 aprilie, de la ora 17.30 pe TVR Craiova.

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Apăsaţi de singurătate, de grija zilei de mâine şi bolnavi. Vorbim despre bătrânii care duc o luptă pentru existenţă zi de zi. „Faptele bune ...

 

#tvrcraiova