loader
Foto

Despre implementarea sistemului de carduri de sănătate

Oltenia la zi v-a adus în prim-plan dificultăţile întâmpinate de pacienţi, dar şi de medici în implementarea sistemului de carduri de sănătate, în ediţia de joi, 26 noiembrie, la TVR 3, TVR Craiova şi online pe TVR+.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

A început a doua etapă de distribuire a cardurilor de sănătate prin factorii poștali pentru asigurații noi în sistem sau pentru cei omiși în prima distribuire. Joi 26 noiembrie, în prima parte a emisiunii "Oltenia la zi", am discutat despre implementarea sistemului de carduri de sănătate în județele Olteniei.

În partea a doua am vorbit despre executările silite ale asociațiilor de proprietari asupra datornicilor la întreținere și despre efectele acestor măsuri forțate în plan social.

Oltenia la zi, joi 26 noiembrie, ora 17.00 în direct pe TVR 3, TVR Craiova și TVRPlus.ro

20:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.1 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova