Oltenia la zi despre "Divan Film Festival 2015"
joi, 27 august 2015
Emisiunea Oltenia la zi de joi, 27 august,  a fost dedicată ediției a șasea a Festivalului Divanul degustătorilor de film și artă culinară.
Oltenia la zi - TVR Craiova

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În perioada 21-30 august, la Craiova și în Portul Cultural Cetate va avea loc cea de-a VI-a ediție a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară

10 zile cu 53 de filme din 9 țări balcanice, demonstrații culinare și a treia ediție a simpozionului internațional de film sunt "ingredientele" ediției din acest an a Divanului Film Festival 2015.

Cea de-a şasea ediţie a Divanului Degustătorilor de Film şi Artă Culinară a  început cu două seri de proiecţii extraordinare în aer liber în Centrul vechi al Craiovei, și continuă în Portul Cultural Cetate, cu proiecţii de film şi demonstraţii culinare.

Pe timpul desfăşurării festivalului, camparea pe teritoriul portului este gratuită şi se va face în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/DivanFilmFestival

Vă invităm joi, 27 august, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3 în cadrul emisiunii "Oltenia la zi" să aflați mai multe detalii despre acest eveniment cultural și culinar, unic în Oltenia.