loader
Foto

Oltenia la zi: Criza vaccinurilor continuă

Joi, 23 februarie, de la ora 17:00 în direct la TVR Craiova în cadrul emisiunii Oltenia la zi discutăm despre criza prelungită a vaccinurilor în județele Olteniei.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Criza vaccinurilor continuă. Vaccinurile hexavalent, tetravalent și cel împotriva difteriei și tetanosului nu au ajuns anul acesta în cabinetele medicilor de familie sau au fost în număr mic de doze acoperind doar o treime din necesar. Care sunt riscurile nevaccinarii copiilor conform calendarului național vom afla în emisiunea în direct Oltenia la zi de joi 23 februarie de la ora 17.00.

Tot atunci vom trece în revistă noutățile apărute în metodologia de ocuparea posturilor didactice vacante din învățământul preuniversitar doljean pentru anul școlar 2017-2018. Urmăriți Oltenia la zi pe TVR Craiova și Tvr Plus/live joi 23 februarie de la ora 17.00!

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova