loader
Foto

"O gură de aer” - la Muzeul Satului de la Bujoreni | VIDEO

Vâlcenii sunt aşteptaţi, vineri, 3 iulie, începând cu ora 21.00, să ia „O gură de aer”, la Muzeul Satului de la Bujoreni.

 

Invitaţia a fost lansată de actorii Teatrului „Anton Pann”, care susţin pentru prima oară un spectacol în incinta acestui complex muzeal. Artiştii vin în întâmpinarea publicului cu un spectacol non-verbal, născut din improvizaţii pe diverse teme.

Premiera piesei „O gură de aer” va avea loc în amfiteatrul în aer liber de lângă Cula Bujoreanu, o bijuterie arhitectonică ce reprezintă axa în jurul căreia s-a construit Muzeul Satului de la Bujoreni.

Ideea organizării unui spectacol la muzeu aparţine actorului Octavian Costîn, în prezent manager la Teatrului Anton Pann, şi respectă toate normele în vigoare cu privire la prevenirea şi combaterea virusului COVID 19. Regia spectacolului este semnată de Vlad Trifaş, cel care susţine că a găsit trupa perfectă la „Anton Pann” pentru a explora împreună marile dimensiuni sufleteşti.

„O gură de aer” este un spectacol non-verbal, creat din improvizaţii pe diverse teme, dorinţa regizorului fiind să transmită emoţie într-un mod diferit faţă de teatrul tradiţional.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova