loader
Foto

Galerie foto

Noi reguli privind acordarea subvențiilor pentru fermieri

În cadrul ediției de sâmbătă, 02 mai, a emisiunii Satul la TVR Craiova, am discutat despre noile reguli privind acordarea subvențiilor pentru agricultură.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Care sunt  noile modificări ce îi  vizează pe fermierii și primăriile din județ privind subvențiile APIA , ce responsabilitate au cei care  depun astfel de cereri , care sunt termele de depunere a documentelor, ce controale fac cei de la APIA și ce riscă cei care încalcă legea.

Acestea sunt doar câteva dintre  subiectele dezbătute în această ediție a emisiunii "SATUL"€™.

Invitații Simonei Carauleanu, în platoul TVR Craiova, sunt: CONSTANTIN NEGREA director executiv APIA GORJ și ION PĂUNEL Președintele Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova