loader
Foto

Mesajul de Crăciun al ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei și Arhiepiscopul Craiovei

Sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 8:00, la TVR 3, în cadrul emisiunii "Spirit şi Credință", părintele Adrian Stănulică îl are invitat, în platoul TVR Craiova, pe ÎPS Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Arhiepiscopul Craiovei.

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

Praznicul luminos al Nașterii Domnului, de care avem parte în fiecare an, este o veste minunată și cutremurătoare pentru minte și pentru inimă. Să primim cu bucurie sfintele sărbători de iarnă! Colindele care se cântă în această perioadă, vestind bucuria Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, sunt, în egală măsură, prilejuri minunate de-a uni rugăciunea cu milostenia şi cântarea cu bucuria.

Moderatorul, părintele Adrian Stănulică îl are invitat, în platoul TVR Craiova, pe ÎPS Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei și Arhiepiscopul Craiovei. În pragul marelui praznic al Naşterii Domnului, Mitropolitul Olteniei va adresa tuturor creștinilor mesajul de Crăciun si câteva îndemnuri duhovniceşti.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 
Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” este difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

 

#tvrcraiova