loader
Foto

Galerie foto

Marcela Fota vine "În familie" la TVR3

Prima ediție din sezonul al IV-lea a emisiunii ÎN FAMILIE este dedicată îndrăgitei interprete de muzică populară  Marcela Fota . Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 15:30, la TVR 3 și duminică, 14 octombrie, pe TVR Craiova.

 

Simona Mușuroi
Doru Ciolacu
În familie

Aceasta ne încântă cu piese frumoase compuse chiar de ea, interpretate live alături de Taraful "Ionuț Drăgulin". Ne povestește cum a început pasiunea pentru cântecul popular, ne dezvăluie frumoasa poveste de dragoste dintre ea și soțul său. Îi sunt alături oameni dragi, care reprezintă o adevărată familie pentru aceasta: Marina Vlad și Liviu Ioniță.

Gabi Magerie pregătește o rețetă delicioasă pe bază de cod, iar Miseta Inpuscatu ne oferă detalii importante despre importanța vibrației exterioare a copiilor.

Schimbarea radicală de look o realizează Adriana Badea-hair-stylist și Gabriela Neagu-make-up artist.

Urmăriți emisiunea "În familie", sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 15:30, la TVR 3 și duminică pe TVR Craiova.

(w882) In familie

 

(w882) In familie

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova