loader
Foto

Galerie foto

Making of Eurovision România 2018, Semifinala de la Craiova

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19:00, sub genericul Craiova metropolă culturală, intrăm în culisele Semifinalei Eurovision 2018 susținută pe scena Teatrului Național "Marin Sorescu" din Craiova.

 

Simona Mușuroi
Simona Carauleanu
Roxana Mihai

Juriul Eurovision România a decis câştigătorii semifinalei de la Craiova, duminică , 4 februarie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi TVR+.  Erminio Sinni & Tiziana Camelin, Xandra şi Vyros s-au clasat pe primele trei locuri şi vor merge mai departe, în Marea Finală a concursului din 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti.

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19:00, intrăm în culisele concursului Eurovision România. Vedem... ce nu s-a văzut în transmisia live de la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova.

Emoții nenumărate, precizie, lacrimi, entuziasm. Surprindem ce se află în spatele realizării unui eveniment de televiziune de mare amploare. Stăm de vorbă cu toți concurenții, dar și cu echipa implicată în organizarea spectacolului. Vedem cum au fost amplasate camerele, luminile, cum au decurs repetițiile, tragem cu ochiul în cabina de probă, dar și la make-up. Alergăm de pe scenă până la Camera verde și nu ratăm niciun moment important.

 

9:00 Memoria locului

(reluare)

9:30 Satul meu

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova