Making of Eurovision România 2018, Semifinala de la Craiova
joi, 15 februarie 2018
Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19:00, sub genericul Craiova metropolă culturală, intrăm în culisele Semifinalei Eurovision 2018 susținută pe scena Teatrului Național "Marin Sorescu" din Craiova.
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova
Eurovision Craiova

Juriul Eurovision România a decis câştigătorii semifinalei de la Craiova, duminică , 4 februarie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi TVR+.  Erminio Sinni & Tiziana Camelin, Xandra şi Vyros s-au clasat pe primele trei locuri şi vor merge mai departe, în Marea Finală a concursului din 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti.

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19:00, intrăm în culisele concursului Eurovision România. Vedem... ce nu s-a văzut în transmisia live de la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova.

Emoții nenumărate, precizie, lacrimi, entuziasm. Surprindem ce se află în spatele realizării unui eveniment de televiziune de mare amploare. Stăm de vorbă cu toți concurenții, dar și cu echipa implicată în organizarea spectacolului. Vedem cum au fost amplasate camerele, luminile, cum au decurs repetițiile, tragem cu ochiul în cabina de probă, dar și la make-up. Alergăm de pe scenă până la Camera verde și nu ratăm niciun moment important.