loader
Foto

Galerie foto

"Lumea de aproape": Festivalul ”RomânIA Autentică” | VIDEO

Marți, 9 iulie, de la ora 17:30, pe TVR Craiova, a fost difuzată la "Lumea de aproape" o ediție despre Festivalul ”RomânIA Autentică”.

 

..
(w882)Primăria și Consiliul Local al comunei Peștișani au organizat și anul acesta Festivalul ”RomânIA Autentică”, eveniment ce atrage mii de turiști veniți din întreaga țară.

.
(w882)Deja când spui Peștișani, vorbești de un punct de referință în rândul iubitorilor tradițiilor și portului popular românesc.
.
(w882)Festivalul a debutat în 2016 în satul Hobița, acasă la Brâncuși și este unul dintre cele mai importante proiecte desfășurate în Oltenia.

19:00 Tableta de sănătate

20:00 Serial românesc (R)

: ”Detectiv fără voie” - ep.8 (Reluare)
 
Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

În Muntenegru există o comunitate mică de români, de aproximativ 300 de membri, care a ales să trăiască aici, dar fără a uita de țara-mamă, de ...

 Vară pentru voi: Record în România la boxul feminin | VIDEO

În ediția de luni, 15 iulie, de la ora 16.00, am vorbit despre rezultatele excelente la box feminin obținute de Sport Club Municipal Craiova.

 

#tvrcraiova