Jurnalul Regional: Încep controalele la cluburile din Bănie
miercuri, 04 noiembrie 2015
În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de miercuri, 04 noiembrie 2015.
Jurnalul Regional TVR Craiova
Jurnal Regional
Jurnalul Regional TVR Craiova
Jurnal Regional
Alte legături
TELEJURNALUL REGIONAL

Încep controalele la cluburile din Bănie. După tragedia din Bucuresti, acum sunt pe teren echipe mixte formate din reprezentanti ai ISU, Politiei, Jandarmeriei, Gărzii de Mediu si Protectiei Consumatorilor pentru a verifica localurile publice.

Reacţiile oamenilor politici nu au întârziat să apară imediat după demisia premierului Victor Ponta. Liderii Partidului Social Democrat apreciază gestul premierului ca unul de onoare iar liberalii consideră că interimatul ar trebui asigurat de un guvern tehnocrat.

***

Tragedia de la Colectiv se poate repeta oricând şi oriune în judeţul Olt. Zeci de obiective publice nu deţin avize de la pompieri cu privire la protecţia la incendii.

***

Fostul internaţional, Gheorghe Popescu, va fi eliberat condiţionat. Tribunalul Ilfov a decis astăzi, definitiv, să fie eliberat, după ce a executat un an şi opt luni din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucatori.