loader
Foto

Galerie foto

"În familie" la Festivalul "Maria Tănase"

Această ediţie este una specială, filmată la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, locul unde s-a desfăşurat cea de-a  XXIV–a ediţie a Festivalului ’’Maria Tănase’’, încheiat vineri  seara cu Marea Gală.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Aflăm poveşti inedite despre îndrăgita cântăreaţă, chiar de la oameni care au cunoscut-o, vizionăm expoziţia de obiecte personale ale Mariei Tănase şi  nu vor lipsi nici momente din Festival.

Amelia Etegan - manager CJCPCT Dolj și director al Festivalului Național "Maria Tanase" ne vorbește despre cea de-a XXIV-a ediție a acestui eveniment special.

Loreana Durau - muzeograf la Muzeul Olteniei Sectia de Etnografie ne ofera detalii despre colectia impresionanta de peste 1300 de obiecte personale ale Mariei Tanase iar Gabriel Bratu - artist plastic care a si cunoscut-o pe marea cantareață, ne povestește câteva întâmplari din acele vremuri.

Vă așteptăm așadar, sâmbătă de la ora 15:30 la TVR3, "În familie", la o ediție specială dedicată Festivalului ’’Maria Tănase’’

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova