loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Victorita Cica

Sâmbătă, 02 iunie de la ora 15:30 la TVR3, și duminică de la ora 13:00 la TVR Craiova v-am invitat din nou "În familie" cu Roxana Mihai și Doru Ciolacu alături de invitata specială a acestei ediții Victoriţa Cica.

 

Doru Ciolacu
Roxana Mihai
În familie

Invitata specială din această ediţie câştiga în anul 1996 Premiul al II-lea la Festivalul “Maria Lătăreţu” şi iubeşte foarte mult copiii. Victoriţa Cica aduce piese frumoase din folclorul olenesc pe care le interpretează în direct alături de Ansamblul Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”, coordonat de maestru dirijor Cristian Dumitru.

Nu lipsesc nici rubricile: “Găteala săptamanii” cu Gabi Magerie, care pregăteşte o ciulama delicioasă, “Semnele săptămânii” cu Miseta Înpuşcatu – numerolog sau “Din culise” cu un interviu oferit  în exclusivitate de Loredana.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova