loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Victorita Cica

Sâmbătă, 02 iunie de la ora 15:30 la TVR3, și duminică de la ora 13:00 la TVR Craiova v-am invitat din nou "În familie" cu Roxana Mihai și Doru Ciolacu alături de invitata specială a acestei ediții Victoriţa Cica.

 

Doru Ciolacu
Roxana Mihai
În familie

Invitata specială din această ediţie câştiga în anul 1996 Premiul al II-lea la Festivalul “Maria Lătăreţu” şi iubeşte foarte mult copiii. Victoriţa Cica aduce piese frumoase din folclorul olenesc pe care le interpretează în direct alături de Ansamblul Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”, coordonat de maestru dirijor Cristian Dumitru.

Nu lipsesc nici rubricile: “Găteala săptamanii” cu Gabi Magerie, care pregăteşte o ciulama delicioasă, “Semnele săptămânii” cu Miseta Înpuşcatu – numerolog sau “Din culise” cu un interviu oferit  în exclusivitate de Loredana.

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova