loader
Foto

În familie cu Polina Manoilă

Această ediție este dedicată celei care este cetățean de Onoare al Orașului Tismana și care, în anul 1975, a obțiut Meritul Cultural - Medalia de Onoare a Armatei, POLINA MANOILĂ.

 

Roxana Mihai
Doru Ciolacu
În familie

Cu o activitate de 55 de ani, îndrăgita interpretă ne aduce piese frumoase atât din folclorul oltenesc, împreună cu Taraful lui Blondea, cât și romanțe minunate de demult.

(w882) In familie

Invitații săi sunt: Valentina Macarie, Florin Grigore și Camil Cătălin Atanase. Gabi Magerie pregăteste o rețetă delicioasă de pui, Miseta Înpușcatu aduce noi informații din numerologie, iar Ada Pătrașcu și Adriana Badea fac o schimbare radicală de look.

La rubrica "Din culise" vă oferim în exclusivitate un interviu realizat cu maestru dirijor Marius Hristescu, care a coordonat spectacolul "Maria Tănase Symphonic", alături de Orchestra și Corala Academică ale Orchestrei Filarmonicii Oltenia Craiova.

Urmăriți emisiunea "În familie", sâmbătă 23 iunie, de la ora 15:30 la TVR 3.

(w882) In familie

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova