loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Neta Soare

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:30, la TVR3, vă invităm să o cunoașteți mai bine pe cea care în anul 1985 câștiga Premiul “Corabia de Aur” - Neta Soare.

 

Roxana Mihai
Doru Ciolacu
În familie

Solista la Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Oltului”, îndrăgita interpretă ne aduce melodii frumoase din folclorul oltenesc interpretate live, acompaniată de Taraful “Doina Oltului”, coord. maestro dirijor Cristian Dumitru.

Gabi Magerie pregătește o rețetă delicioasă, iar Ion Creteanu și micuța Daria Andreea Moanta sunt invitații vedetei noastre.

La rubrica “Din culise”, aflăm detalii despre Concertul “Maria Tanase Symphonic”chiar de la Emilia Dorobantu, unul dintre soliștii acestui spectacol deosebit.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova