loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Bogdan Uță

Vedeta editiei este Bogdan Uta - solist instrumentist la Filarmonica "Oltenia" Craiova, dar si coordonatorul trupei CASUAL BAND.

 

Doru Ciolacu
ALINA ŞERBAN
În familie

Piesele live, prezentarea familiei, alaturi de prietenii din trupa si noile proiecte le puteti urmari in aceasta ediție a emisiunii În familie, realizată de echipa TVR Craiova.

O reteta delicioasa o prezinta prietenul emisiunii, Gabi Magerie, iar o transformare radicala de look are loc cu ajutorul invitatelor: Mirela Rosu - Make-up artist si Margareta Tuta - hair stylist. Detalii despre numerologie ne ofera si de aceasta data, Miseta Inpuscatu - numerolog.

Urmăriți emisiunea În familie, sâmbătă 31 martie, de la ora 15:30, la TVR 3 și duminică la TVR Craiova.

8:30 Cap de afiș

9:30 Forum economic (R)

( reluare) (Reluare)
 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de marți, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce țin ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova