loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Bogdan Uță

Vedeta editiei este Bogdan Uta - solist instrumentist la Filarmonica "Oltenia" Craiova, dar si coordonatorul trupei CASUAL BAND.

 

Doru Ciolacu
ALINA ŞERBAN
În familie

Piesele live, prezentarea familiei, alaturi de prietenii din trupa si noile proiecte le puteti urmari in aceasta ediție a emisiunii În familie, realizată de echipa TVR Craiova.

O reteta delicioasa o prezinta prietenul emisiunii, Gabi Magerie, iar o transformare radicala de look are loc cu ajutorul invitatelor: Mirela Rosu - Make-up artist si Margareta Tuta - hair stylist. Detalii despre numerologie ne ofera si de aceasta data, Miseta Inpuscatu - numerolog.

Urmăriți emisiunea În familie, sâmbătă 31 martie, de la ora 15:30, la TVR 3 și duminică la TVR Craiova.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova