loader
Foto

Galerie foto

„În familie” cu Angelica Stoican

Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15:30, emisiunea „În familie” revine, la TVR Craiova și TVR 3, cu un nou sezon și într-un nou decor oferit de superba grădină a Casei Universitarilor din Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Vedeta acestei ediții este îndrăgita interpretă de muzică populară Angelica Stoican. Va așteptăm cu muzică, povești emoționante, premii și bună dispoziție.

Nu lipsesc nici rubricile cu care v-am obișnuit: "Semnele săptămânii" cu Mișeta Împușcatu și rubrica "Tranformarea" cu Elena Gîngioveanu - hair-stylist și Claudia Pătrașcu - make-up artist.

Premiul cel mare al emisiunii este un televizor oferit de Electroputere Parc Mall Craiova așa că urmăriți emisiunea noastră pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs.

Așadar nu uitați, sâmbătă, 07 octombrie de la ora 15:30, vă dăm întâlnire "În familie" la TVR3, TVR Craiova dar și online pe TVRplus.ro cu Angelica Stoican.

5:30 România în bucate

(reluare)

6:00 Sport maxim

(reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova