loader
Foto

Galerie foto

„În familie” cu Angelica Stoican

Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15:30, emisiunea „În familie” revine, la TVR Craiova și TVR 3, cu un nou sezon și într-un nou decor oferit de superba grădină a Casei Universitarilor din Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Vedeta acestei ediții este îndrăgita interpretă de muzică populară Angelica Stoican. Va așteptăm cu muzică, povești emoționante, premii și bună dispoziție.

Nu lipsesc nici rubricile cu care v-am obișnuit: "Semnele săptămânii" cu Mișeta Împușcatu și rubrica "Tranformarea" cu Elena Gîngioveanu - hair-stylist și Claudia Pătrașcu - make-up artist.

Premiul cel mare al emisiunii este un televizor oferit de Electroputere Parc Mall Craiova așa că urmăriți emisiunea noastră pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs.

Așadar nu uitați, sâmbătă, 07 octombrie de la ora 15:30, vă dăm întâlnire "În familie" la TVR3, TVR Craiova dar și online pe TVRplus.ro cu Angelica Stoican.

8:30 Cap de afiș

9:30 Forum economic (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova