loader
Foto

Galerie foto

„În familie” cu Angelica Stoican

Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15:30, emisiunea „În familie” revine, la TVR Craiova și TVR 3, cu un nou sezon și într-un nou decor oferit de superba grădină a Casei Universitarilor din Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Vedeta acestei ediții este îndrăgita interpretă de muzică populară Angelica Stoican. Va așteptăm cu muzică, povești emoționante, premii și bună dispoziție.

Nu lipsesc nici rubricile cu care v-am obișnuit: "Semnele săptămânii" cu Mișeta Împușcatu și rubrica "Tranformarea" cu Elena Gîngioveanu - hair-stylist și Claudia Pătrașcu - make-up artist.

Premiul cel mare al emisiunii este un televizor oferit de Electroputere Parc Mall Craiova așa că urmăriți emisiunea noastră pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs.

Așadar nu uitați, sâmbătă, 07 octombrie de la ora 15:30, vă dăm întâlnire "În familie" la TVR3, TVR Craiova dar și online pe TVRplus.ro cu Angelica Stoican.

19:00 Sport maxim

20:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.6 (Reluare)
 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova